Over Ons

About us 1

Een exclusieve samenwerking

RBFA Experiences by Event Masters is voortgekomen uit de exclusieve samenwerking tussen Event Masters en de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). Als de officiële eventpartner van KBVB, brengt Event Masters unieke en innovatieve event concepten naar de iconische terreinen en faciliteiten van de KBVB. Deze samenwerking stelt ons in staat om ongeëvenaarde event ervaringen te bieden op de locatie waar onze nationale helden, de Red Devils en Red Flames maar ook veel andere topatleten trainen en excelleren.

About us Goal

Ons doel

Ons doel bij RBFA Experiences by Event Masters is om de unieke sfeer en prestige van deze locatie te benutten voor verscheidene evenementen. Of het nu gaat om een teambuilding, bedrijfsbijeenkomst, een productlancering, een familiedag of een andere speciale gelegenheid, onze locatie biedt een inspirerende achtergrond die uw evenement onvergetelijk maakt. De associatie met topatleten en een locatie vol geschiedenis voegt een extra laag van betekenis en exclusiviteit toe aan elk evenement.

About us Exclusive access

Exclusieve locatie

Met de exclusieve toegang tot deze locatie, zijn wij in staat om een diversiteit aan evenementen te organiseren die nergens anders te realiseren zijn. Wij nodigen je uit om de sfeer van topsport te ervaren en je evenement te transformeren in een buitengewone belevenis.

Jouw event hier?
About us 2

Waarom jouw event via RBFA Experiences?

De kracht van RBFA Experiences by Event Masters ligt in onze exclusieve toegang tot de thuisbasis van de Red Devils en Red Flames, het Proximus Basecamp die door geen enkel ander eventbureau gebruikt kan worden. Dit biedt een perfecte kans om jouw evenement te omringen met een aura van exclusiviteit en prestige. Hier kun je profiteren van op maat gemaakte en locatie-specifieke teambuildingsactiviteiten die nergens anders mogelijk zijn.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!
About us 3

Verken meer met Event Masters

RBFA Experiences biedt unieke evenementen op de terreinen van onze nationale voetbalhelden, maar onze expertise stopt daar niet. Als Masters in evenementenorganisatie, tillen we creativiteit en innovatie naar een hoger niveau op elke denkbare locatie. Indien deze iconische setting toch niet perfect aansluit bij de behoeften van uw evenement, staan wij klaar om u een scala aan alternatieven te bieden. Met Event Masters wordt elk evenement een onvergetelijke ervaring. Neem contact op en laat ons samen de magie tot leven brengen.

Bezoek de website van Event Masters!